maanantai 1. syyskuuta 2008

Ramadan alkaa

Järjestelin asioitani Kuala Lumpurissa ja lopulta Australian viranomaiset ystävällisesti myönsivät minulle working holiday viisumin.. Niinpä piipahdin muutamaksi päiväksi Melekaan, hengittämään pikkukaupungin raitista ilmaa ja ostamaan lautta liput Sumatralle.

Nyt taas Kuala Lumpurissa ja juhlistan Malesian 51. itsenäisyyspäivää ja alkavaa ramadania suurkaupungin tarjoamalla kulttuurilla; Merdeka cafella tarinoita seksuaalivähemmistöjen asemasta Malesiassa ja seksuaalisuuden historiasta Aasiassa, modernia ja kokeilevaa teatteria esittävän taiteen keskuksella, sekä kaduilla haahuilua ja kirjakauppojen hyllymetrien kiertelyä sivellen kirjojen kansia ja etsien persialaista runoutta..

Huomenna ostan kauluspaidan ja uudet housut. No, kampaan ainakin hiukset ja siistin partaa. Sitten kolkutan lähestystön ovea anoen pidennettyä turisti viisumia Indonesiaan.

P.S. Ostin itselleni uuden kameran. Mutta voi. Budjettiini sopivista vaihtoehdoista valitsin ylivoimaisesti huonoimman. Oppia ikä kaikki.. (välillä kallista)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa kylaan! Meinaatko olla koko vuoden? Meilla saa majoittua ja ymparilla on tyomahdollisuuksiakin. Voi tankata hetken budjettia. Farmikausi tosin loppuu joulukuussa, sen jalkeen olis vain hurjimmista hurjin tyokokemus jos uskallat.

Markus Luukkonen kirjoitti...

Hei Katja!

Kiitos kutsusta! Enkohan mina sinne pain jossain vaiheessa paady. Mukava nahda pitkasta aikaan :)
m