keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Matkasta ja kirjeestä

Tänään Ulan Bator, Mongolia, ylihuomenna Peking. Mutta miksi? Muistuttaakseni itseänikin laitan blogiin alkuperäisen kirjeen tammikuun lopulta. Ajatuksistani matkasta ja unelmasta.

Hei ystävä!

"Pisinkin matka alkaa yhdellä askeleella" - Laotse -

Minulla on unelma astua polulle. Tarinamatkalle Helsingistä kohti Ulurua. Kohti Australian aboriginaalien pyhää kalliota, Uniajan rajaa, kohti vanhaa aikaa ja tarinoiden syntyä. Unelmanani on kulkea matka maitse ja meritse ilman kiirehtivää lentämistä ja ilman liian tarkkoja aikautuluja ja suunnitelmia. Moskovaan lähden helmikuun lopullaa täydenkuun aikaan ja siitä junalla Pekingiin. Pekingistä kohti Aasiaa, siitä Oseanian saariston lävitse päätyen lopulta Australiaan. Paluu matkan toivoisin kulkevan Intian, Pakistanin ja Iranin kautta kohti Eurooppa ja Helsinkiä.

Matkallani haluaisin kuunnella sisäistä tarinaani ja etsiä tarinoita maista joissa käyn ja ihmisiltä joita tapaan, tarinoita olemassaolostamme, taistelustamme maailmassa ja ulkoisen ja sisäisen rauhan etsimisestä ja tavoittelemisesta.. niin että aina seuraavaan maahan saapuessani mukanani olisi kerrottavana tarinoita edellisestä maasta.Matkaani voit seurata nettipäiväkirjastani sivulta:

www.tarinoidenmaailma.blogspot.com (suomeksi)

www.helsinki-uluru.blogspot.com (in my broken English)

Voit myös tukea ja kuulla lisää matkasta tilaamalla tarinakirjeen, jonka saat kerran kuukaudessa postilaatikkoosi perinteisellä postilla maailmalta. Kirje tulee sisältämään mm. matkakertomusta, kuvia sekä tarinoita, satuja, legendoja maista joissa kierrän. Ensimmäinen kirje lähtee maaliskuun aikana luultavammin jostainpäin Kiinaa. Kirjeen voit tilata maksamalla 10e kuukaudessa (tai hyväksi kokemasi summan) tililleni OP 572099-270264. Voit tilata kirjeen kerran kuukaudessa tai kerallaan puoleksi vuodeksi. Kirjoita maksun viesti kenttään nimesi, osoitteesi ja kuinka moneksi kuukaudeksi haluat kirjeen tilata kerralla, sekä sähköpostiosoitteesi, jos haluat kuittauksen tilauksesta.

Kaikki ideat, kommentit, tarinat, kiinnostavat projektit joissa vierailla tai mennä vapaaehtoiseksi sekä kaikki yhteystiedot otan mielelläni vastaan!

tarina jatkukoon..

p.s. jos tiedät jonkun jota tämä kiinnostaisi, niin viestiä saa lähettää eteenpäin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi kuinka kauniilta tuo Baikal-järven maisemat näyttivätkään... Onnekas olet! Mutta kyllä täällä Helsingissäkin taas aurinko pikkasen paisteloo ja muistuttaa keväästä. Huh.
Terkut myöskin keväiseltä Bastilta, kauhia kiehnäys ja hellyys ja läheisyys on nyt kuuminta hottia. Ja pääsiäistä meiltä kaikilta!
Ja halauksia!
t.Laura, Tuomas ja Basti